Суббота, 18.05.2024, 11:39 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Октябрь » 26 » АМІАЧНА СЕЛІТРА
12:01
АМІАЧНА СЕЛІТРА

Мінеральні добрива реалізіції МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ НА ВНУТРІШНІЙ РИНОК ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ВІДПОВІДНО ДО КОНТРАКТУ ПО 100% ПЕРЕДОПЛАТІ Ціни Вказані на складі заводу

Аміачна селітра

Відноситься до мінеральних добрив. Вона покращує ріст, підвищує якість врожаю.

форма упаковки

Продається в гранулах, повністю розчинно у воді, в мішках по 50 кг і оптові партії 500, 800, 1000 кг. Зміст азоту 34,4 відсотка.

Де застосовують аміачну селітру?

Нітрат амонію добре підходить і для одиночної підгодівлі, і для внесення в суміш з іншими компонентами, так як його гранули мають високу міцність.

Це універсальне добриво підходить фактично для всіх видів культур, для всіх грунтів, у всіх кліматичних зонах. Серед азотистих добрив селітра має найвищі показники врожайності. Дає особливо хороші результати для озимих зернових.

переваги:

- Підвищення врожаю;

- Регуляція росту фітомаси рослин;

- Підвищений вміст в зернових клейковини і білка.

Дія в грунті

Потрібна аміачна слітра?! Тоді вам сюди: Селитра аммиачная.

Азот, половина якого в селітрі потримається в формі нітратів, мігрує в профілі грунту дуже легко. Тому у вологих ґрунтах з хорошим дренажем і дрібними фракціями особливо корисно вносити нітрат амонію в ті періоди, коли рослини споживають його найбільш інтенсивно. Це скоротить його втрати і збільшить всмоктуваність.

Після того, як селітра внесена в грунт, вона там розчиняється і азот амонію вступає в реакцію з грунтовим розчином. Підзолисті ґрунти при цьому подкисляемого, це викликається взаємодією азоту з катіонами ґрунту і нітріфіцірованним амонієм селітри. Це явище не спостерігають в чорноземі і нейтральних грунтах.

Як вносити аміачну селітру

Селітру вносять і як основний вид добрив, і перед посівами, і для підгодівлі. Якщо рН грунту менше 7, рекомендується використовувати її постійно в чистому вигляді. Якщо ж рН коливається в районі 5-6, в селітру слід додавати вапняну муку (1 центнер на 1 центнер).

Дуже ефективний спосіб підгодівлі: прямо перед внесенням добрив, змішати нітрат амонію з калійними і фосфорними добривами.

Вносити селітру можна в розчиненому вигляді або гранулами, але пам'ятайте: в будь-якому випадку після внесення необхідний рясний полив.

Незважаючи на те, що мінеральні та органічні добрива часто змішують із внесенням, не варто проробляти це з аміачною селітрою. Не змішуйте це добриво з тирсою, торфом або соломою, оскільки є ймовірність загоряння. Також не можна змішувати селітру з гноєм, вапном, доломітом або простим суперфосфатом.

Якщо ви раніше внесли в ґрунт органічну підгодівлю, знизьте дозу аміачної селітри наполовину або на третину, залежно від того, скільки внесено органічних добрив.

Де не рекомендується використовувати селітру

Не рекомендується використовувати аміачну селітру як добриво при роботі з гарбузом, кабачками, огірками або патиссонами. У них дуже легко накопичуються нітрати.

Якщо у вас залишилися питання, зателефонуйте або напишіть нам на електронну скриньку і досвідчений продавець розповість вам докладніше про порядок внесення, видах культур і інших важливих моментах.

Грамотно вносячи мінеральні та органічні добрива, ви досягнете значних результатів. Бажаємо гарного врожаю!

Купити аміачну селітру в Москві ви можете в нашому інтернет-магазині.

Просмотров: 546 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0