Суббота, 18.05.2024, 10:44 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Январь » 26 » Як лікувати наркоманію
22:41
Як лікувати наркоманію

Вважайте, що Вам дуже пощастило, якщо про проблему наркоманії Ви знаєте виключно з тих історій, які часто викладають в Інтернет-співтоваристві, а також за розповідями знайомих Ваших знайомих. А ось що робити, якщо ця проблема торкнулася людини безпосередньо, тобто його близький або рідна людина стала вживати наркотичні речовини?

По-перше, не варто впадати у відчай і опускати руки. Сьогодні наркоманія розглядається більшістю медиків як хвороба, правда, досить специфічна. Але найголовніше – ця хвороба вважається виліковної, і тому є сотні позитивних прикладів. Звичайно, не варто стверджувати, що лікування наркоманії нічим не відрізняється від простого грипу або розлади шлунка – пару днів домашнього режиму і жменю пігулок (в крайньому випадку, антибіотики) навряд чи зможуть зробити так, щоб Ваш родич раз і назавжди зав'язав зі своєю шкідливою звичкою. Механізм впливу на хворого в цьому випадку куди більш складний, спрямований на комплексне вирішення багатьох медичних і психологічних проблем. Навряд чи така терапія можлива в домашніх умовах.

Потрібне лікування від наркоманії?! Тоді вам буде корисний реабілітаційний центр www.rehabcenter.org.ua.

По-друге, варто спробувати ізолювати приймає наркотики людини від природного середовища, в якій більшість друзів продовжують повільно, але впевнено рухатися в напрямку власної смерті, де купити дозу не становить ніякої праці, де діють свої цінності і правила. Залишаючись частиною цієї спільноти, людина не може вирватися за його межі. Допомогти йому в цьому необхідно, інакше після закінчення лікування все повернеться на круги своя.

По-третє, необхідно підібрати клініку, в якій буде проводитися лікування наркоманії. У більшості випадків це приватні медичні установи, які працюють заради отримання прибутку, а тому ціни на перебування в їх центрах високі. Однак тут слід орієнтуватися не на вартість подібної реабілітації та психологічного відновлення особистості. Насамперед, необхідно поцікавитися тими методиками, які застосовуються при лікуванні, їх унікальністю і, найголовніше, результативністю. Звичайно, найкращий варіант – це зустрітися з колишніми пацієнтами клініки, які після проходження курсу вже не повернулися до минулого шкідливою звичкою, а увійшли в звичайний ритм життя і стали повноцінними членами суспільства. Саме ці люди, на відміну від сухих цифр і процентних співвідношень, є справжніми показниками якості будь наркологічної клініки.

Просмотров: 530 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0