Суббота, 20.04.2024, 16:08 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Июль » 18 » ЯК ВИБРАТИ ІГРАШКУ
15:52
ЯК ВИБРАТИ ІГРАШКУ

Кожна мама намагається дати своєму малюку все найкраще, це стосується натуральної одягу, корисної їжі, косметичних засобів і, звичайно ж, невід'ємною частиною дитинства - іграшок. На сьогоднішній день прилавки дитячих магазинів рясніють різноманітними товарами на будь-який смак, вік і гаманець. Але як же вибрати дійсно потрібну, безпечну і веселу іграшку, яка принесе користь і багато позитивних моментів, а не буде сиротливо пилом у кутку? 

Існує кілька основних правил, якими потрібно керуватися при виборі абсолютно всіх іграшок: 

 1. На ляльках не економлять 

Економія на дитячих товарах не завжди виправдана, так як дешеві речі не викликають довіри, як правило, низької якості, а, часом, можуть бути навіть небезпечними для здоров'я. Звичайно, висока ціна не є запорукою безпечної та якісної іграшки, тому краще купувати товар у сертифікованих магазинах і запитати дозвільні документи - декларацію, яка доводить відповідність товару технічним і санітарно-гігієнічним нормам.
Іграшки для дітей можна замовити тут: игрушки алматы.

2. Матеріал 

 Іграшка повинна бути з натуральних і безпечних матеріалів (але не варто купувати іграшки з натурального хутра, вовни - це може спровокувати розвиток алергії). 

3. Запах 

Іграшка не повинна мати різкий запах фарби, лаку або інший сторонній запах. Присутність запаху може свідчити про токсичність матеріалу. 

4. Форма 

Іграшка не повинна мати гострих кутів, частин, що виступають, про які дитина може поранитися. 

5. Колір 

 Колірна гамма у дитячих речах повинна бути максимально наближена до натуральної, так як яскраві кольори можуть дратувати або навіть лякати малюка. Так само більш природні кольори не спотворюють уявлення дитини про реальному світі. 

6. Тільки позитивні емоції 

Не варто купувати дитині лякаючі іграшки (всіляких монстрів, мутантів, ляльок з жахливою посмішкою або недружніх виразом), так як це може завдати серйозної шкоди незміцнілій психіці малюка, викликати розлад сну, аж до енурезу. 

7. Звук 

 Вченими доведено, що абсолютно всім дітям подобається музика. Тому кожному малюкові чудово підійде іграшковий музичний інструмент або будь-яка співуча грає іграшка. Але не варто забувати про те, що звук у іграшки повинен бути приємним, не дратує і не гучним, щоб не травмувати слух дитини. При покупці іграшки з музичним супроводом, стоїть прямо в магазині переконатися, що вона не налякає дитину. 

8. Деталі 

 Купуючи іграшки для самих маленьких потрібно перевірити відсутність знімних дрібних деталей, виступів, які малюк зможе захопити зубами і відкусити. Якщо ж в іграшці є знімні деталі, то вони не повинні бути гострими. 

9. Строго за віком 

Вибираючи іграшку, зверніть увагу на вікові обмеження. Так як іграшка, яка не відповідає цим нормам, може виявитися не цікавою і, в кінцевому підсумку, не потрібною. 

Головне пам'ятати – іграшка повинна бути не тільки веселою, але і досить пізнавальною та корисною для дитини.

Просмотров: 639 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0