Суббота, 18.05.2024, 10:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Апрель » 25 » Як вибрати карнавальний костюм?
20:07
Як вибрати карнавальний костюм?

Дитинство – це казковий світ і всі ми колись були в цьому стані щастя і безропотности. Життя була цікавою, різноманітною, на кожному кроці були чарівні пригоди. Кожен пам'ятає свої вбрання на новий рік, комусь купували, комусь шили, а для кого-то діставали ексклюзивні моделі. Карнавальні костюми – це образи казкових героїв, героїв мультфільмів та інших історій для хлопчиків, дівчат, а також і для дорослих. З точки зору психології перевтілення є відмінним способом відпочити і набратися нової енергії.

Як вибрати карнавальний костюм?

Вибір новорічного вбрання цілком природне і запам'ятовується дитині подія. Від того який костюм ви виберете, залежить настрій свята. Хочеться вибрати такий костюм, щоб він не тільки сподобався вашому чаду, але і добре сидів. Для сором'язливого дитини вибирайте такий наряд, щоб він почував себе на висоті і був у центрі уваги, можливо, це незвичайна модель. Впевненому в собі дитині з почуттям гумору придумайте смішний наряд, щоб святковий настрій відповідало образу.

Купляйте костюми дешевше в інтернет-магазині: kigurumi-style.com.ua.

Карнавальний костюм можна купити в готовому вигляді, тоді немає гарантії, що хтось буде точно в такому ж костюмі. Зшити костюм самостійно може не кожен, але такий варіант буде просто ідеальним, вбрання для хлопчика індивідуальний його характером, а для дівчинки надзвичайно модне плаття. Самостійне конструювання одягу це нелегка праця, яка має добре працювати уяву. Наприклад, зробити костюм метелика можна лише пришивши до літнього сукенки крила з кольорового картону, а голову приробити обідок з вусиками.

У дитини обов'язково запитайте про те, ким він хоче бути, адже можливо про це він мріяв цілий рік. Іноді зі старих речей можна зробити незвичайний костюм без фінансових витрат. Такі аксесуари як діадема, чарівна паличка і тіара прикрасять будь-урочисте платтячко. Костюм не буде припадати пилом у вас в шафі, адже крім новорічного ранку існують і інші заходи в дитячому садку, які вимагають перевтілення.

Карнавальний костюм у повсякденному житті викликає у дитини потяг до спектаклів, так як дитина починає обігравати ситуації. Імпровізація розвиває уяву, пам'ять, моторику та інші здібності. Дитина віком від 1-5 років активно розвивається з допомогою ігор. Прагніть до того, щоб дитинство стало незабутнім, робіть фотознімки. Навколишні оцінять ваш костюм як оригінальний, феєричний і неповторний.

Просмотров: 475 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0