Среда, 24.04.2024, 20:44 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Август » 26 » Як вибрати хорошу дитячу стоматологію?
21:33
Як вибрати хорошу дитячу стоматологію?

На жаль, життя таке, що як би ми не старалися забезпечити повноцінний догляд і якісне харчування для дитини, іноді доводиться звертатися до лікарів. Лікування дитячих зубів - проблема, яка дуже травматична як для дитини, так і для батьків. Незважаючи на те, що сучасна дитяча стоматологія принципово відрізняється від тієї, до якої ми звикли в своєму далекому дитинстві, малюки дуже бояться візиту до лікаря. Як вибрати хорошу дитячу стоматологію і лікаря, який зможе знайти підхід до вашої дитини?

Стоматологія дитяча - лікуємо, граючи.
Дитячі стоматологи одностайні в думці, що профілактика набагато важливіше лікування. Важливо виробити у дитини вже з самого раннього дитинства правильне ставлення до свого здоров'я і своїм зубкам. Ні в якому разі не слід пускати справу на самоплив, сподіваючись, що все пройде само собою. До лікаря необхідно звертатися, не чекаючи, коли з'являться больові відчуття. Оптимальний режим медичного огляду дитячим стоматологом - один раз в три-чотири місяці. В цьому випадку при найменших прояви карієсу лікар зможе оперативно відреагувати і вирішити проблему, що буде абсолютно безболісно на цій стадії захворювання.

Доктора провідних клінік, що спеціалізуються в області дитячої стоматології, стверджують, що перший візит до лікаря повинен являти собою ознайомчу екскурсію. Дитина не повинна лякатися в очікуванні болю або чогось невідомого, а тому і страшного. У найперший раз вашому малюкові запропонують познайомитися з устаткуванням стоматологічної клініки, дадуть потримати спеціальні інструменти і навіть натиснути педаль бормашини. Крім цього, дитині покажуть, як правильно доглядати за зубками, щоб з ними не сталося біди. Розкажуть казкову історію про те, як лікар (за допомогою малюка, звичайно!) Переможе ворогів, якщо ті посміють напасти на маленькі зубки. Ви не повірите, але після такої інтерактивної екскурсії багато дітей буквально прохають своїх батьків знову прийти в дитячу стоматологічну клініку. Тим більше, що обстановка в ній яскрава і незвичайна - в коридорах красиві малюнки з кумедними персонажами, в просторих холах можна вибрати будь-яке заняття до душі - помалювати в дитячому куточку або побудувати щось незвичайне з будівельного набору.

Дитяча стоматологія. Якщо зубки захворіли ...
Якщо лікар дитячої стоматології порекомендує провести санацію порожнини рота, не варто цього боятися. Зазвичай процедура лікування проходить не менш захоплююче, ніж ознайомча екскурсія, на якій ви побували напередодні. Залежно від характеру малюка лікар може запропонувати під час процедури спостерігати за процесом лікування, який відображається на спеціальному моніторі, або переглядати улюблені мультфільми прямо під час процедури. Тут не почуєш окриків, які, на жаль, багато хто з нас пам'ятають зі свого дитячого минулого. Малюка захоплять цікавою історією про Зубик, яка буде настільки захоплююча, що дозволить забути про біль. А в завершенні лікування малюк зможе вибрати пломбу будь-якого забарвлення, ніж згодом буде дивувати своїх друзів з дитячого садка.

Вибираючи дитячу стоматологію, обов'язково зверніть увагу на атмосферу в установі. Барвистий інтер'єр, а також ігровий куточок - аж ніяк не надмірності, а необхідні вимоги в обладнанні хорошою дитячої стоматології.

Просмотров: 641 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0