Суббота, 18.05.2024, 09:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Декабрь » 30 » Як вибрати книгу для читання?
01:28
Як вибрати книгу для читання?

Зізнатися чесно, любов до читання - вона особлива. У ній, як і в кожної симпатії, є свої плюси і мінуси. Головний плюс - сама книга ... точніше та реальність, в яку вона захоплює, манить, затягуючи в вири любові, подорожей, романтики.

Головний мінус? Хвилинка прагматизму, але об'єктивного - на жаль і ах, а вибір книг нині зашкалює. І просто відмінно, що є соціальні мережі, зокрема сайт книголюбів, який дає відповіді на всі питання по книжковому асортименту.

Під час свого першого візиту в велику бібліотеку навіть трохи губишся. Тисячі, от не побоюся цього слова, тисячі книг на будь-який смак, колір, формат, обсяг і навіть запах :) Для любителів читання, для тих, хто себе змушує брати в руки книгу, хто шукає спеціалізовану літературу або щось невелике на вихідні .
Дуже зручно виявляється там і стежити за новинками, не потрібно переривати гори інформації в інтернеті, а зайшов собі на сайт і вуаля, останні тенденції книжкової індустрії, що читають знаменитості і вибір редакції. А ще топ-підбірка кращих книг на всі часи. Так адже простіше, а то часто є бажання щось почитати і виникає питання, а що ж саме? Так ось сайт і допоможе визначитися з вибором.

Рекомендуєм почитати: Рецензия на книгу Путь Шамана. Василий Маханенко.

Для особливо товариських є форум книголюбів. Тут всіх об'єднує одна пристрасть, тому тут і зрозуміють, і порадять, і відрадити, якщо потрібно. Книги читацьких симпатій завжди найбільш обговорювані, і тому популярні. Такий собі список до прочитання для тих, хто хоче залишатися в курсі того, що зараз модно читати.
Крім того, книги зручно структуровані за категоріями, є можливість створити власну колекцію книг, ніж активні читачі охоче користуються. На сайті легко зареєструватися і взяти участь в обговоренні новинок або вже полюбилася класики. Також є можливість прямо з сайту перейти в групи даного сайту в соціальних мережах і обговорити вподобану літературу з друзями і однодумцями.

І навіть для тих, хто не любитель книг, є всякі цікавинки. Як вам - фестиваль книг і їжі? Або список корисних аксесуарів до електронних книг, тести, замітки. Навіть випадково зайшов відвідувач затримається, аж надто багато цікавого на різну тематику, та ще й з гумором, коментарями. Так що варто взяти чашечку чаю і присвятити трошки часу своєї душі, вибравши те, що буде цікаво прочитати, почути, обміркувати.

Просмотров: 824 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0