Суббота, 18.05.2024, 08:34 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Октябрь » 5 » Як вибрати квартиру в новобудові
23:46
Як вибрати квартиру в новобудові

Для сучасної сім'ї купити квартиру в новобудові є досить привабливим варіантом. Але, на жаль, в цьому бізнесі зустрічаються шахрайські махінації, і треба правильно підійти до вибору такої нерухомості, щоб не бути обдуреним.

Важливо правильно вибрати самого забудовника. Для цього треба звертати увагу на компанії, які зарекомендували вже себе на ринку нерухомості. Важливо враховувати не тільки час перебування в будівельному бізнесі, але законність зведення всіх об'єктів. Для цього необхідно попросити у забудовника пакет документів - договір оренди землі, інвестиційний контракт, проектну декларацію і дозвіл на ведення будівельних робіт.

Якщо у вас в планах купити квартиру в новобудові на стадії будівництва, тоді відвідайте вже зведені об'єкти, які здані в експлуатацію. При виборі забудовника також не завадить скористатися можливостями віртуальної мережі. Вивчіть сайт забудовника, чорні списки підприємств. Вивчіть відгуки і так далі. І на основі отриманої інформації у вас буде вже портрет обраного забудовника.

Переваги життя в новобудові описано тут: Лесной квартал.

Є кілька показників, що угода буде безпечною. Чистий продаж квартир в новобудові передбачає наявність іпотеки. Адже банк, перед тим як давати іпотеку ретельно перевіряє кожну адресу, і тільки після цього дає згоду на іпотечну акредитацію. Але важливо пам'ятати, що в акредитації можуть відмовити на ранніх стадіях будівництва, тому її відсутність це не завжди буде тривожним фактом. Мінімізувати ризик можна звернувшись в професійне агентство нерухомості. Такі компанії найменше зацікавлені співпрацювати з підозрілими забудовниками. Як правило, в таких компаніях працюють досвідчені юристи, які вивчають всі документи забудовника і перевіряють їх на юридичну чистоту.

Список документів, які вам повинен надати забудовник залежить від форми договору. Якщо ви запланували взяти участь в пайовому будівництві, тоді забудовник повинен надати документи, які перераховані в Ф3 №214. Це договір оренди на ділянку, де буде розгортатися будівництво, проектна декларація і сам дозвіл на будівництво.

Ціна квартири в новобудові визначається наступними факторами - ціна квадратних метрів, стадія будівництва, темпи будівельних робіт, місце розташування об'єкта, його оточення, планування квартири, клас житла і тип будівлі.

Переваги квартир в новобудові, це в першу чергу те, що б будете єдиним і перших господарем даної квартири. Адже не завжди приємно проживати в квартирі, де вже хтось жив, в якій відбувалися невідомі вам події і так далі. Також квартира в новобудові, як правило, має зручну і сучасне планування, нові комунікації, одним словом нове, це завжди надійне. Вдалих вам угод.

Просмотров: 476 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0