Суббота, 18.05.2024, 07:03 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Апрель » 26 » Як вибрати пневматичний пістолет
16:40
Як вибрати пневматичний пістолет

Починаючи з 80-х р. все більш популярними ставали вправи по стрільбі з пневматичного пістолета (ПП), а в наші дні подібні вправи стали основою навчання юних стрільців.

Існує велика кількість моделей різних виробників, які домагаються найвищої якості пістолетів необхідного для досягнення рекордних результатів. Особливо виділяються пневматичні пістолети Gletcher, продаж яких здійснюється на ринку зброї не більше 10 років.
Задавшись питанням про те, як вибрати пневматичний пістолет, слід враховувати особливості моделей по наступних аспектах.

Маса
Відповідно до Правил ISSF, маса спортивного пістолета не повинна перевищувати 1,5 кг. Виробники відходять від цього стандарту, постійно полегшуючи свої моделі. Чим менше маса, тим спокійніше прицілювання, тому для ПП найкращої масою є маса менше 1 кг. Існують полегшені юніорські моделі, які можна видозмінити у доросле модель.

Форма рукоятки
Рукоятка ПП повинна бути зручною, не слизькою і не грубою. На ній не повинно бути ріжучих і гострих країв, вона повинна лежати так, щоб основну масу пістолета на себе брав середній палець.
Замовляйте компресійний сайт дешевше тут: купить Компрессионный пистолет.

Рукоятку з регульованою для ребра долоні опорою зручно користуватися і як молодим, так і дорослим спортсменам. Вибираючи між пластмасовою і дерев'яною ручкою, слід віддати перевагу другій, але не рекомендується покривати її лаком.
Поведінка пістолета при стрільбі

При пострілі виділяється енергія, яка призводить до відхилення зброї та посилення природного розгойдування стрілка. Тому для скорочення коливань в пневматичному пістолеті необхідно наявність отвори у верхній частині стовбура, а для поглинання опір при пострілі – абсорбера.

Прицільні пристосування
Прицільні пристосування необхідні для оптичного контролю роботи зброї. Для збільшення і зменшення прицільної лінії використовують можливість сучасних ПП виставляти цілик і мушку, ширина яких регульована, на різну довжину. Чим ближче до рукоятці знаходиться проріз прицілу, тим краще.

Кращий варіант моделі – це ПП з різними розмірами цілика та мушки.
Спусковий механізм пневматичного пістолета

Чим легше спусковий зусилля, тим сильніше відчувається відхилення мушки. Зусилля спуску, згідно з Правилами ISSF, повинно бути не менше 0,5 кг, однак частіше встановлюється трохи більше зусилля спуску. Положення спиці спускового гачка і регулювальні гвинти повинні бути прості в регулюванні і добре видно.

Слід враховувати, що мало володіти знаннями про те, як вибрати пневматичний пістолет, необхідно володіти певними знаннями і для того, щоб ПК був відрегульований і налагоджений. Деякі з знань можна придбати консультуючись з фахівцями, інші — вивчивши докладну інструкцію до ПП, але найважливіше, найголовніші деталі поводження з пістолетом купуються лише самостійно, з досвідом.

Просмотров: 460 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0