Суббота, 18.05.2024, 09:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2018 » Апрель » 7 » Як вибрати помаду
07:01
Як вибрати помаду

Саме на губи в першу чергу звертають увагу чоловіки, бачачи перед собою привабливу жінку. Губи – це частина тіла, яка потребує особливого догляду і турботи. І саме губна помада може зробити губи привабливіше і подбати про них.

Досить складно відразу підібрати помаду, в якій відповідний колір ідеально поєднується з необхідним саме для нашої шкіри складом. Чим же керуватися при виборі губної помади?

Склад помади

Фахівці радять при виборі помади звертати увагу не тільки на її колір і декоративні якості, але і на склад. Будь-яка помада містить зволожуючі олії, віск, пом'якшувальні компоненти і фарбувальні пігменти. Як зволожуючих масел використовується вазелін, ланолін, рицинова, оливкова, мінеральне і кокосове. До речі, кокосове масло – найбільш переважно, оскільки воно здатне надати кольором м'яке сяйво. Віск дозволяє помаді легко лягає на губи. У якісних помадах застосовується бджолиний віск або віск бразильської пальми.

Відомо, що шкіра губ – виключно ранима і ніжна. Холодний вітер, мороз чи сонце може завдати їй шкоди. Тому багато відомих виробників помади додають у свою продукцію різноманітні речовини, що забезпечують губ захист від негативних факторів зовнішнього середовища і комплексний догляд. Серед них – вітаміни (особливо А і С), амінокислоти, колаген, алое віра, зволожуючі речовини, УФ-фільтри.

Замовляйте якісну помаду за доступними цінами тут: матовая помада купить.

Декоративні властивості

Склад помади впливає на її декоративні властивості. За своїм декоративним властивостям помада буває матова, легка і стійка. Кожна жінка вибирає помаду у відповідності з індивідуальними вподобаннями, стилем одягу, особливостями особи, віком, способом життя і т. д.

Матова помада має кольором, підкорюючи своєю глибиною, але вона абсолютно позбавлена блиску. Це досягається завдяки вмісту в ній великої кількості пудри і воску. До складу матових помад входять захисні речовини і зволожуючі масла, тому її можна регулярно використовувати без шкоди для губ. На думку візажистів, така помада більше прикрашає власниць повних губ і менше підходить жінкам з невеликими вузькими губами. Вважається також, що матова помада виявляє недоліки, тому її не рекомендується використовувати жінкам у зрілому віці.

Перламутрова помада здатна надати губам додатковий обсяг завдяки своєму сяйву. Вона допоможе візуально збільшити губи, якщо вони маленькі або вузькі. Щоб помада лежала рівніше, у її склад включається більше зволожуючих компонентів.

Стійка помада здатна триматися на губах довгий час, не втрачаючи при цьому своїх декоративних якостей. У ній більше водовідштовхувальних речовин (у тому числі воску) і менше жирів, живлять шкіру, тому для щоденного застосування одна не підходить. Перед використанням стійкої помади необхідно очистити шкіру губ від жиру. Слід знати, що помада втрачає свою «стійкість» при зіткненні з їжею, що містить жири.

Колір

Вибрати відповідний колір помади не так-то просто. Вибираючи помаду, нанесіть мазок на кінчики пальців – вважається, що колір шкіри пальців найбільш наближений до природного кольору ваших губ. Є деякі правила, яких можна дотримуватися при виборі кольору помади:

- Якщо ви не прихильниця сміливих експериментів зі своєю зовнішністю і віддаєте перевагу все натуральне, вибирайте помаду, відрізняється від вашого природного кольору губ не більше ніж на 1-2 тони. Можете бути впевнені – вони будуть вам до лиця.

- Пам'ятайте правило: жінкам зі світлою шкірою підходять «холодні» відтінки помади – від блідо-рожевого до сливового, а власницям теплого відтінку шкіри обличчя і смуглявим жінкам будуть до лиця «теплі» відтінки – тепло-коричневий, теракотовий, кораловий або персиковий.

- Прийміть до уваги і колір вашого волосся. Якщо волосся у вас темні, вам необхідно вибирати більш яскраві відтінки губної помади. Якщо у вас світле волосся, то будь-яка помада на губах буде здаватися більш яскравим.

- Якщо ви хочете приховати якийсь недолік вашої шкіри (почервоніння щік, зайву жовтизну особи, сірі кола навколо очей), прагнете, щоб у відтінку вашої помади не було натяку на цей колір. В іншому випадку недолік стане більш явним.

- Відомо, що холодні кольори помади здатні зробити ваші зуби трохи біліше. Коричнево-помаранчева і коралове помада, навпаки, підкреслять проблему жовтизни зубів. До речі, якщо ви хочете приховати нерівність зубів, відмовтеся від яскравих відтінків помади на користь більш натуральних.

- На тонких губах виглядає краще помада світлих відтінків, а також перламутрова помада. Жінкам з повними губами також не варто користуватися занадто яскравими і темними відтінками – це виглядає зухвало і вульгарно. Ідеальний варіант для них – помада спокійних, природних тонів, наприклад, бронзова або світло-коричнева.

Просмотров: 791 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0