Суббота, 18.05.2024, 09:45 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Апрель » 25 » Як вибрати жіночий карнавальний костюм на Новий рік
18:13
Як вибрати жіночий карнавальний костюм на Новий рік

Новий рік – це одне з найулюбленіших свят, якого з однаковим нетерпінням чекають як дорослі, так і діти. При цьому тільки в новорічну ніч всі можуть на час перевтілитися в казкових персонажів, примірявши на себе барвисті маскарадні костюми.

Більшість жінок у повсякденному житті дуже відповідально відносяться до вибору відповідного наряду, тому підбираючи карнавальний костюм, прекрасній половині людства доводиться докласти ще більше зусиль. Адже казкова новорічна ніч буває лише раз у році, відповідно, виглядати в цей час хочеться особливо.

Сучасні жіночі костюми на Новий Рік можуть бути будь-якими: скромним або відвертим, яскравим або непомітним. Екстравагантні варіанти підійдуть дамам, які бажають звернути на себе увагу і ефектно виділитися з натовпу. Скромні натури будуть почувати себе більш впевнено у стриманих, не надто викликають нарядах. Але іноді буває і навпаки, сіра мишка в новорічну ніч хоче бути пристрасною куртизанкою або кокетливою медсестрою, а дівчина без комплексів бажає відчути себе черницею або милою Білосніжкою, одягнувши відповідне оздоблення.
Карнавальні костюми за доступними цінами ви знайдете на сайті: kigurumi-style.com.ua.

При бажанні можна замовити індивідуальне пошиття маскарадного костюма, але при цьому слід розташовувати вільним часом, який доведеться витратити на численні примірки. Тому краще всього купити вбрання в хорошому інтернет-магазині. Тим більше що жіночі костюми на Новий Рік зазвичай представлені в широкому асортименті.

Фатальна красуня може застосувати на себе образ Снігової королеви Клеопатри або жінки-кішки. Добрим і ласкавим дівчатам підійдуть костюми казкових персонажів. Наприклад, на час новорічного торжества можна стати феєю або чарівницею.

Маскарадний костюм повинен мати ідеальні крій, також слід звернути увагу і на якість тканин з яких він зшитий. У багатьох карнавальних костюмах без використання синтетичних матеріалів не обійтися, але та частина убрання, яка буде стикатися з тілом, не повинна колотися або викликати роздратування на шкірі.

Щоб образ виглядав завершеним, слід подбати про наявність всіх необхідних дрібних деталей. Наприклад, не варто забувати, що фея повинна мати чарівну паличку, Червона Шапочка – кошик для пиріжків, а страсна танцівниця фламенко – віяло.

Також слід приділити увагу невластивому макіяжу. Без нього навіть самий барвистий маскарадний костюм буде виглядати блідим.

Просмотров: 499 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0