Суббота, 18.05.2024, 09:08 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Октябрь » 16 » Як зробити собі ідеальну посмішку
22:27
Як зробити собі ідеальну посмішку

Чи знаєте ви, що рівень послуг, що надаються в столичних клініках бізнес-класу, давно відповідає західному? Так що сьогодні зовсім не обов'язково їхати за кордон, щоб виконати якісне стоматологічне лікування – наприклад, імплантація зубів, відбілювання, і знайти, нарешті, справжню голлівудську посмішку. А щоб підтримувати здоров'я зубів будинку і завжди сяяти ідеальної як зробити собі ідеальну посмішку посмішкою, потрібно всього лише виконувати 7 кроків, які описані в цій статті.

7 кроків назустріч голлівудської усмішки

Ідеальна посмішка ефектно підкреслює природну красу нашої зовнішності. Хочете дізнатися, як посилити, підкреслити і зберегти здоровий стан зубів, щоб зробити посмішку голлівудської, і ще на крок наблизитися до заповітної мрії про шикарній зовнішності.

Красива посмішка може повністю перетворити будь-який образ, але зробити посмішку ідеальною не завжди може виявитися таким простим завданням. Приємна посмішка краще будь-якого макіяжу допоможе підкреслити виграшні риси зовнішності і розташувати до себе оточуючих. Ці доводи в поєднанні з нашим здоров'ям можуть переконати кожного приділяти більше уваги догляду за станом зубів. Потреба в красивої посмішки і догляді за зубами призвела до створення цілого ряду порад, які допоможуть вам добитися ідеальної голлівудської усмішки.

Хочете ідеальну посмішку?! Тоді вам сюди: исправление прикуса.

Приділіть більше уваги гігієні порожнини рота, при необхідності сходіть на прийом до стоматолога, адже всього лише за допомогою невеликих зусиль і регулярного догляду ви можете зробити зуби здоровими, а також отримати впевненість у власному образі і зовнішності. Керуйтеся представленими рецептами в якості покрокової програми назустріч сяючій посмішці. Якщо ви любите посміхатися і хочете дарувати посмішки оточуючим, прислухайтеся до представленим радам і включіть їх у звичний ритуал догляду за зубами.

Крок 1

Чистіть зуби після кожного прийому їжі або, принаймні, 2 рази в день вранці і ввечері, щоб видалити бактерії, що накопичилися в порожнині рота і на зубах. Кислоти і бактерії, які утворюються в роті, впливають на стан зубів. Вони викликають неприємний запах з рота і стають причиною карієсу. Після того, як почистіть зуби, скористайтесь ще зубною ниткою, щоб ретельно очистити ділянки між зубами і видалити можливі бактерії.

Крок 2

Використовуйте щітку для мови або очищуйте мову з допомогою зубної щітки, щоб видалити наліт. Таким чином, ви усунете бактерії, що викликають неприємний запах з рота і карієс.

Крок 3

Приймайте в їжу добавки з морських водоростей, щоб зміцнити зубну емаль і усунути камені. Але це не означає, що можна припинити чистити зуби і користуватися зубною ниткою!

Крок 4

Робіть м'який масаж ясен, щоб поліпшити кровообіг навколо підстави зубів і таким чином впоратися з гінгівітом. Ви можете використовувати спеціальні масажні щітки для ясен або масажувати їх кінчиками пальців.

Крок 5

Якщо ви носите губну помаду, підберіть колір, який візуально зробить зуби білими. Холодні відтінки, наприклад, червоний, фіолетовий або рожевий, допоможуть надати зубам білизну. Підбирайте блискучі перламутрові відтінки, які йдуть вам більше всього. Подвійне підборіддя явно не стане прикрасою вашої зовнішності і не підкреслить гарну посмішку. Щоб позбутися від подвійного підборіддя, імітуйте поцілунки. Під час поцілунку працює 34 м'язи і, таким чином, ви зможете зробити шкіру щоки, підборіддя підтягнутою і під час цієї практики ще й насолодитися процесом.

Крок 6

Спробуйте різні способи відбілювання зубів, які не впливають на емаль, якщо зуби починають набувати некрасивий жовтуватий відтінок. Вам допоможуть полуниця, лимонний сік, відбілюючі смужки і професійна чистка.

Крок 7

Криві зуби можуть стати причиною цього стресу, але сучасна індустрія пропонує рішення цієї проблеми. Існують ортодонтичні процедури, які допоможуть випрямити зуби і зробити посмішку бездоганною всього лише протягом одного року.

Ходіть на прийом до стоматолога раз на 3 місяці і приділяйте особливу увагу догляду за зубами та порожниною рота. І ваша посмішка повернеться відповідь посмішкою оточуючих!

Просмотров: 791 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0