Суббота, 18.05.2024, 10:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Декабрь » 23 » Яку камінну топку вибрати
01:47
Яку камінну топку вибрати

Способів обігріву приміщень сьогодні існує безліч, але одним з найпопулярніших, доступних і дієвих є установка каміна. З давніх-давен наші родичі грілися біля багаття, і ця традиція збереглася протягом багатьох століть. Сучасні каміни кардинально відрізняються від перших моделей, однак принцип їх роботи залишається колишнім. Хочете дізнатися про камінах докладніше? Ми розповімо про них в цій статті.

Компанія G & S займається виготовленням, продажем і установкою сучасних камінів, і пропонує свої послуги всім поціновувачам економного, і в той же час приємного вигляду опалення. Зимовим вечором, коли за вікнами тріщить мороз, в вашому дому будуть тріщати дрова в топці каміна, наповнюючи приміщення теплом. Широкий асортимент камінних топок дозволить всім без винятку вибрати відповідну за розмірами, по дизайну, і вартості, модель.

Камінні топки

Серед найбільш популярних матеріалів для виробництва камінної топки є чавун і сталь, отже, топка для каміна буває:

чавунної;
сталевий.

Чавунні топки користуються популярністю завдяки низькій вартості і високій тепловіддачі. Міцний і довговічний матеріал, в поєднанні з інноваційними технологіями і розробками нашою компанією, дозволяє випускати якісні топки для каміна, в яких діє нова технологія згоряння дров, а також повітряного підведення. Дизайн таких виробів прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр, і стане його вишуканим доповненням. Безпечні, ефективні, і недорогі каміни з топкою з чавуну - вибір сучасних людей, які хочуть економити.

Камінні топки ви можете замовити тут: Трехсторонние каминные топки.

Сталеві топки характеризуються більш високою вартістю в зв'язку з дорожнечею вихідного матеріалу. Таким вироби оснащуються додатковими властивостями і функціями для комфортного використання. Впровадження сучасних технологій дає можливість зберігати жаропрочное скло топки чистим і обдувається, повітрю правильно і безперешкодно надходити в топку. Крім того, компанія G & S захищає поверхню стали топкового відділення спеціальним матеріалом, що запобігає перегрів.

Якщо ви хочете встановити камін в будинку або на дачі, і у вас виник ряд питань щодо цього обладнання, фахівці нашої компанії готові відповісти на них. Опис кожної моделі топки представлено на сайті. Також у нас ви можете замовити монтаж камінів, за прийнятною вартістю.

Просмотров: 766 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0