Суббота, 18.05.2024, 07:03 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Октябрь » 3 » КИМ МОЖНА ПРАЦЮВАТИ ДІВЧИНІ?
21:11
КИМ МОЖНА ПРАЦЮВАТИ ДІВЧИНІ?

Когось цікавить питання, ким можна працювати дівчині, та ким завгодно. Сучасна жінка давно не є слабкою статтю, їй під силу освоїти будь-яку професію. Інспектор ДІБДР, банкір, геодезист, програміст, токар, маляр, в якій в сфері тільки не зустрінеш зараз прекрасну половину. Було б бажання, а робота завжди знайдеться.

Інша справа, якщо у дівчини немає освіти і винахідливості. В такому випадку багато подаються в офіціантки, продавщиці, прибиральниці, операторами в колл-центри. Це професії без перспективи розвитку і підходять більшою мірою для тих, хто хоче заробити.

Якщо дівчина людина творча і не бажає сидіти склавши руки, вихід є! Нade made завжди був прибутковим і в тренді. Малювання, в'язання, шиття, креслення, вироби з бісеру, це все може бути вигідніше, ніж стояти біля каси Макдональдса. Згадайте свої захоплення, поновіть знання, відвідавши кілька курсів і вперед до стабільності!

Так вже виходить, що вищу освіту здобуває не кожен. Але для тих, хто працює не за фахом, виходить, що воно і зовсім не потрібно, тільки в якості такого собі досвіду. І сучасний статут такий, що багато відомих людей: актори, художники, фотографи так і не закінчили ВНЗ, але отримали світове визнання.

Якщо у вас гарна фігура і немає ні совісті ні комплексів то вам підійде: работа веб моделью.

Професії, які можна освоїти без освіти:

Фотограф. Багато, хто називає себе дипломованим фотографом професіоналом, але іноді роботи самоучок набагато ефектніше і глибше. Це творча професія і її дано освоїти не кожному. Звичайно, мало просто взяти фотоапарат і клацати все підряд, читайте теорію, вивчайте, виконані великими майстрами фотографії. Коли Ви удосконалите свої навички, на цьому можна добре заробити. Інтернет творить чудеса, з його допомогою Ви знайдете собі нових клієнтів, і обзаведетеся відмінними роботами.

Перукар. Якщо у Вас є здатність творити чудеса на своїй голові або на голові подруг - удоскональте її. Хороші майстри нині затребувані, а дипломом в даному випадку Ви нікого не здивуєте.

Масажист і спеціаліст з манікюру. Для цих спеціальностей не потрібно вчиться 5 років. Досить переглянути відео уроки в інтернеті, закінчити короткочасні курси і можна заробляти гроші. Але при цьому слід пам'ятати, що багато клієнтів буває тільки у хорошого майстра. Жінки ніколи не шкодують грошей на свою зовнішність, а без професіоналів в цій справі не обійтися.

Стиліст. Якщо Ви тотально захоплені модою, стежте за останніми колекціями іменитих дизайнерів, можна освоїти ази діяльності стилістів. Це не все так просто, але якщо є бажання, то можна домогтися визнання. Але для початку Вам доведеться попрацювати асистентом.

Секретар. Так, багато хто вимагає на цю посаду людини з дипломом. Але є ті роботодавці, які полюють за такими якостями як: доброзичливість, відповідальність, безвідмовність. Якщо дівчина знає іноземні мови і готова повністю віддатися роботі, на співбесіді це помітять.

Трейдер. Гроші можна заробляти сидячи вдома, достатньо обзавестися комп'ютером і розбиратися в операціях з акціями та валютою. Завдяки біржі можна значно підвищити свій капітал. Але для цього природно потрібні фінанси.

Копірайтер. Рерайтер. Якщо у Вас є навички користування комп'ютером та інтернетом, Ви добре володієте мовою і вмієте грамотно викладати свої думки, можна спробувати себе в цій галузі. Уміння написати гарний текст, який легко сприймається, приходить з досвідом, але ж починати з чогось треба. Плюси цієї професії в тому, що є можливість працювати віддалено.

Як бачите, професій досить для того щоб вибрати собі відповідну. Шукайте і знайдете!

Просмотров: 534 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0