Суббота, 18.05.2024, 07:45 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Октябрь » 17 » Клінінгова компанія: вибираємо постачальника послуг
20:06
Клінінгова компанія: вибираємо постачальника послуг

Клінінгові компанії з'явилися на Заході понад 100 років тому, але в Росії послуги професійного клінінгу почали пропонувати лише в середині 1990-х. До тих пір ніхто не підозрював, що прибирання приміщення – це ціла наука. Проте сьогодні все більше і більше людей воліють довіряти питання підтримання чистоти професіоналам.

Послуги клінінгу – кришталева чистота без проблем

Доручити прибирання тим, хто її дійсно розбирається, набагато розумніше, ніж утримувати в штаті декілька прибиральниць, які не використовують ніякої техніки, крім швабри і відра. Забезпечити якісне прибирання з допомогою таких кустарних засобів неможливо, так і найняти персонал, який буде відповідати за утримання приміщення в чистоті, з кожним роком стає все дорожче, тому багато компаній передають ці обов'язки аутсорсерів.

Послуги клінінгу зараз дуже затребувані, причому користуються ними не тільки дрібні фірми, але і власники великих приміщень, що вимагають особливого догляду – кінотеатрів, торгових центрів, концертних і спортивних залів. Втім, клінінгові компанії звертаються і приватні особи, які замовляють прибирання власних будинків і квартир.

Обираєте клінінгову компанію в Стокгольмі?! Тоді вам сюди: HEMSTÄDNING.

На сьогоднішній день обсяг ринку клінінгу в нашій країні становить понад 50 мільярдів рублів і продовжує зростати.

Його можна розділити на чотири сегменти – офісний, торговий, побутовий і промисловий, причому власники торгових приміщень користуються послугами клінінгових компаній найчастіше. Пропозиція відповідає попиту – за приблизними оцінками, професійний клінінг пропонують понад 1000 компаній. Тим не менш, великих і по-справжньому успішних гравців на ринку не так багато, адже для того, щоб заробити довіру клієнтів, недостатньо купити обладнання, найняти низькооплачуваних робітників і розмістити рекламу в ЗМІ.

Розумний підхід до вибору клінінгової компанії

Як серед безлічі пропозицій вибрати компанію, співпраця з якою буде довгостроковим і вигідним? Щоб не помилитися з вибором, слід звернути увагу на декілька чинників.

Позитивний імідж. Клінінгова компанія, яка розраховує на довгострокову присутність на ринку, серйозно ставиться до свого іміджу і не шкодує коштів на створення зручного сайту і рекламну кампанію в пресі.

Клієнтура. Перш ніж укладати контракт, слід дізнатися, хто ще вирішив довірити чистоту підприємства вибраній фірмі. Якщо в списку клієнтів присутні назви відомих компаній і торгових мереж, немає причин вважати, що якість прибирання буде низьким. Кращі клінінгові компанії навіть зможуть надати новим клієнтам рекомендаційні листи від клієнтів.

Ціна. Оскільки професійний клінінг передбачає використання спеціальної дорогої техніки і високоякісної побутової хімії, дуже дешевим бути не може. Низька ціна може означати відповідну якість роботи. Крім того, ні в одній серйозній компанії не стануть призначати точну ціну послуг не оглянувши об'єкт, особливо якщо мова йде про великий площі – співробітники можуть озвучити лише попередню вартість.

Професійний підхід до чистоти

Сьогодні в столиці і в деяких великих містах клінінгові компанії підтримують чистоту в 50-60% офісних приміщень. Тут, як і скрізь, є свої лідери – наприклад, в Москві більше половини ринку припадає всього на кілька великих фірм, що надають широкий асортимент послуг. Дрібні компанії обслуговують квартири і невеликі комерційні площі. Однак вони не можуть запропонувати високий рівень сервісу, так і можливості їх обмежені.

До серйозним компаніям, береться навіть за найскладніші завдання, можна віднести «Кристанваль», «Чисте світло», «Ронова», ОМС, «Прем'єр-Сервіс» CleanStar. Кожна з цих фірм має свої особливості.

Кристанваль

Одна з найстаріших клінінгових компаній Росії. Надає послуги як приватним особам, так і організаціям з 2000 року. Чисельність персоналу сягає 20 тисяч чоловік, що дає можливість забезпечувати чітке виконання поставлених завдань в строго визначені терміни. Спеціалізація цієї компанії – генеральне та щоденне прибирання будь-яких приміщень, від виробничих площ до аеропортів, а також догляд за прибудинковою територією, фасадами і прибирання після ремонту. У компанії Cristanval діє система екологічного менеджменту на базі міжнародного стандарту ISO 14001 – це означає, що в роботі використовується ресурсозберігаюче устаткування і екологічно чиста побутова хімія. Володіє широкою мережею філій у 50 містах Росії.

Клієнти: ТЦ «Мега», ТЦ «Gulliver», компанії «Mercedes-Benz», «Coca-cola», «Роснефть», торговельні мережі IKEA, Ашан і METRO, аеропорт «Шереметьєво» (термінал D), готелі «Космос» і «Метрополь», кінотеатри «Сінема Парк» і «Каро Фільм», Посольство США та ін.

Чисте світло

Велика російська компанія, що надає будь-які клінінгові послуги для приватних і корпоративних клієнтів – щоденне та генеральне прибирання приміщень, чищення фасадів, миття вікон, хімчистку килимових покриттів та багато іншого. Тут працює близько 16 тисяч професіоналів, За 15 років діяльності компанія напрацювала солідну клієнтську базу, причому 95% замовників з часом перейшли в категорію постійних клієнтів.

Клієнти: «Альфа-банк», банк «Російський стандарт», мережа гіпермаркетів «Ашан», Центральний банк РФ, ТЦ «XL» та інші.

Ронова

Компанія, що надає послуги комплексного догляду за комерційною нерухомістю і прилеглими територіями. Мережа філій охоплює 79 міст країни. Крім прибирання та догляду за фасадами і прибудинковими територіями компанія займається дезінсекцією та дератизацією, доглядом за декоративними рослинами і постачанням миючих засобів.

Клієнти: Мережа фітнес-клубів World Class», «Дымовское ковбасне виробництво», аеропорт «Домодєдово», «Росгосстрах», «Зовнішекономбанк» та інші.

ОМС

Компанія працює в Росії і на Україні. Клінінг – лише один з напрямків діяльності ОМС, проте досить розвинене – компанія розробляє комплексні рішення з наведення та підтримання чистоти на будь-яких об'єктах: від бізнес-центрів класу «А» до цехів на промислових підприємствах. У перелік послуг входить прибирання приміщень будь-якої складності, догляд за вікнами і фасадами, фонтанами, басейнами і рекреаційними зонами, дезінсекція і дератизація, догляд за зеленими насадженнями.

Клієнти: Московська міська Дума, «Газпром», «Северсталь», мережа магазинів «Старий Хоттабич», «Ельдорадо», «М-Відео», «Ростелеком», «Білайн» та інші.

Прем'єр-Сервіс

Комплекс клінінгових послуг компанії передбачає прибирання внутрішніх приміщень, зовнішнє прибирання будівель та прибирання прилеглих територій. «Прем'єр-Сервіс» розпочав свою діяльність у 1998 році. Зараз компанія обслуговує в основному московських клієнтів, хоча є ще і філія в Сочі.

Клієнти: Банк «Новий час», «РосЕвроБанк», «СлавНефть», «ГУМ», «DHL», «Трансаеро», ТЦ «Гагарінський» та інші.

CleanStar

Клінінгова компанія, заснована в 1998 році, яка на сьогоднішній день обслуговує понад 200 об'єктів комерційної нерухомості. Штат CleanStar налічує понад 6000 кваліфікованих фахівців. Компанія представлена в 13 регіонах РФ і кількість філій постійно збільшується. Основний напрямок діяльності – прибирання приміщень та благоустрій прилеглих територій, а також технологічна очищення виробничих ліній.

Клієнти: «КампоМос», McDonalds, «Рамстор» і інші.


Думка редакції
Обов'язково обговоріть з менеджером клінінгової компанії всі можливі конфліктні ситуації і шляхи їх вирішення. В надійних організаціях, що надають послуги клінінгу, вам чітко дадуть відповідь на всі питання і розкажуть, які кроки вони зроблять у разі виникнення певних проблем. Якщо вас будуть переконувати, що ніяких неприємностей бути просто не може – швидше за все, у цієї компанії просто немає досвіду вирішення складнощів.

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0