Суббота, 18.05.2024, 06:43 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2018 » Март » 28 » Куди поїхати відпочивати у квітні
23:07
Куди поїхати відпочивати у квітні

Квітень — чудовий місяць для подорожей, адже в Європі вже панує дивно тепла весна, а екзотичні країни кличуть своїми гарячими курортами. А тому так хочеться зробити подарунок собі та відпочити від повсякденної суєти і буденності.

Відпочинок закордоном у квітні

Квітень пропонує туристам два головних напрямки відпочинку: пляжний і екскурсійний — кожен з яких гарний по-своєму.

Пляжний відпочинок в квітні

Цікаво: Насолоджуватися у квітні пляжами добре з двох причин: по-перше, такі країни, як Єгипет, Туніс, Марокко, Ізраїль і Китай готові зустріти туристів по-справжньому літньою погодою. А по-друге, ціни на ці тури будуть невисокими, оскільки квітень вважається міжсезонням. А значить, саме час побалувати себе і близьких.

Єгипет славиться багатьма курортами, однак у квітні найкраще звернути увагу на міста Синайського півострова — Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Табу. Тут не буде таких сильних вітрів, як, наприклад, у Хугарде, і Ви зможете насолодитися гарячим повітрям, прогревшимся до +27ос, і водою, температура якої тримається на позначці +25о. А ось єгипетське середземномор'ї обійдіть стороною: раніше травня відпочивати тут холодно.

Туніський відпочинок підійде в квітні тим, хто беззастережно любить Середземне море. Їхати сюди краще в другій половині місяця, коли температура повітря і води підніметься до +23 — +25°. Вважається, що квітень — оптимальний варіант для відпочинку на туніських курортах Джерба, Монастір, Махдія, Сусс і Хаммамет, оскільки влітку тут стоїть спека до +40о градусів, а от весняний місяць подарує ласкаве тепло.

Білети можна замовити тут: flyinsky.ru.

Найбільш «гарячими» днями в Ізраїлі Вас порадують курорти Ейн-Бокек на Мертвому морі, Ейлат на Червоному і Тверія — на Галілейському. Тут температура повітря в квітні +28, а води — +25, крім того, багато туристів, що відпочивали в цій давній країні, говорять про те, що дивовижні природні багатства Ізраїлю підлікують Ваше тіло, а культурні, більшість з яких — біблійні, — Вашу душу.

Пляжі в квітні відкриті для туристів, справа за малим — вибрати, чого саме прагне Ваша душа.

Екскурсійний відпочинок в квітні

Квітень — як раз той час, коли можна з'їздити до Європи, адже погодні умови мають до цього: немає виснажливої літньої спеки, але і зимові холоди вже в минулому. Італія, Португалія, Іспанія, Греція і Чехія зустрінуть Вас весняною погодою, з цвітінням дерев, зеленою травою, сонячними днями. Крім того, саме у другий весняний місяць в Європі гримлять багато свят:

01 квітня в Стамбулі починається яскравий Фестиваль тюльпанів;
18 квітня в Греції — Міжнародний день пам'ятника, коли вхід у всі музеї є безкоштовним;
21 квітня у Великобританії День — народження Єлизавети II, пишне святкування якого варто уваги;
21 квітня в Римі відзначають День міста, коли символічно «відкривають» ворота міста і для мешканців, і для численних туристів;
30 квітня Голландія вітає з Днем народження свою королеву.
Одним словом, другий весняний місяць чудовий для того, щоб дізнатися сусідку-Європу.

Відпочинок в Росії в квітні

Якщо виїжджати за межі Батьківщини не хочеться, але вдома при цьому не сидиться, можна вибрати відпочинок і в Росії. Золоте кільце, мабуть, ніколи не втрачає своєї чарівності, однак квітень надає йому особливу чарівність, подарувавши перші теплі промені. Особливий весняний настрій панує і в Санкт-Петербурзі, який можна вивчити досконально в цей час року.

Якщо хочеться бути ближче до води, можна поїхати в Краснодарський край. Купатися ще рано, проте солоне повітря і численні пам'ятки подарують незабутні враження. Також можна відправитися на Кавказькі Мінеральні Води, де можна підтримати здоров'я і насолодитися тишею.

Активний відпочинок

Якщо Ви не любите сидіти на місці, активний відпочинок — те, що потрібно. У Росії цей напрям представляє Карелія, де можна відправитися сплавлятися по порожистих річках або ловити рибу на одній з найбільших річок. Любителі серфінгу можуть поїхати в Марокко або тайський Пхукет, де в квітні є відповідні умови. Для фанатів лиж відкриті гірськолижні курорти Австрії, Норвегії, Фінляндії та Канади. Завдяки всім цим країнам, нудьгувати Вам точно не доведеться!

Квітневий відпочинок з дітьми

Якщо Ви вирішили подорожувати в квітні з дітьми, зверніть особливу увагу на Грецію, Німеччину і Францію. Німецькі землі порадують Вашої дитини старовинними замками, такими, як Нойшванштайн, Гогенцоллерн і Ельц — багато з них нагадують лицарські. Франція подарує чари в «Disneyland», а Греція, зокрема, Афіни, — занурить в світ карнавалів і театральних постановок, які можна спостерігати тільки в квітні. Якщо дитину хочеться побалувати пляжним відпочинком — вирушайте в індійський штат Гоа, де можна поплавати, і з'їздити в заповідник «Jungle Book», де дитина покатається верхи на слоні, а після — скупається з ним в річці. Емоції, отримані тут, Ваше чадо пронесе через усе життя!

Як Ви помітили, відпочинок в квітні радує своєю різноманітністю: можна насолодитися і теплими пляжами, і пізнавальними екскурсіями, і навіть катанням на лижах. Світ відкритий для Вас в цей час року, а значить, потрібно обов'язково їхати!

Просмотров: 414 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0