Суббота, 18.05.2024, 08:19 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2018 » Январь » 6 » Ми сьогодні танкісти
22:22
Ми сьогодні танкісти

Творці World of Tanks пояснюють свій успіх чітким плануванням і грамотною роботою персоналу компанії. Це, само собою, лише риторика. Звичайно, в Wargaming.net працюють далеко не дурні люди, однак і для них популярність гри спочатку була сюрпризом. Так у чому ж секрет?

World of Tanks проста в освоєнні і легкодоступна. Достатньо лише завантажити клієнт, зіграти кілька боїв, і механіка починає здаватися зрозумілою і нескладною. Дві команди по 15 танків, щодо простора карта — знай собі цілься та пробиватися броню ворогів. Гравців щедро нагороджують різноманітними «личками» за підсумками бою: премії за «підсвічування» ворогів, за захоплення бази ворога, за снайперську стрілянину і за підбиті танки. Заробляй досвід і кредити, купуй обладнання для танків, прокачуй екіпаж і домінуй — що може бути простіше? Поверхневий погляд на гру дає саме таке уявлення. World of Tanks — все одно що безкоштовно Counter-Strike. Кожен гравець з прямими руками може з ходу досягти успіху, вносячи посильний внесок у битву. Чим довше ми граємо, тим кращі танки ми можемо купити і тим більше користі приносимо.

Можливо вам буде цікаво: бонус код для world of tanks 2017.

З часом механіка World of Tanks починає розкриватися у всій красі. Гравець дізнається про те, що у танків є свої певні параметри, що стріляти треба не навмання, а в певні вразливі точки, що калібр ствола і тип снаряда також грає свою роль... В голові починає вимальовуватися чіткий план розвитку: хтось віддає перевагу середні та легкі танки, хто-то важкі, комусь до вподоби артилерія або протитанкові САУ. Інші типи техніки в грі немає, але і існуючих вистачає з лишком. World of Tanks надає на вибір зразки озброєння армій СРСР, США, Великобританії, Франції, Китаю та Німеччини. Число найменувань велика і включає більш двох сотень одиниць випробуваною і прототипної бойової техніки часів Другої світової. Качати не перекачати!

Спробуй, спробуй це... Саме так гра і підкуповує користувачів. Всі карти давно вивчені і поділені на «улюблені» і «нелюбимі».

Просмотров: 862 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0