Суббота, 18.05.2024, 10:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Декабрь » 14 » Переваги і недоліки користування стилусом для планшета
03:00
Переваги і недоліки користування стилусом для планшета

Ринок сучасних пристроїв розвивається високими темпами і з моменту подання першого планшета, це пристрій стало настільки популярним, що багато в чому змогло замінити комп'ютер і ноутбук. Сталося це через мобільності і розміру планшета, яким зручно користуватися, як для навчання і роботи, так і в поїздках. А застосування сенсорних технологій в розробці планшета, передбачається наявність стилуса для нього, який кріпиться на чохол або безпосередньо на планшет. Це забезпечує зручне користування.

Стилуси бувають різних розмірів і форм:

  1. Форму флешки.
  2. Вид звичайної ручки.
  3. Схожість з медіатором.
  4. Форму брелока для ключів.

З допомогою стилуса можна писати, малювати, продовжуючи тим самим термін служби екрану, в той час, як дотиками пальця легко залишити дрібні подряпини. Але не тільки від цього може постраждати дисплей, але і від механічного впливу, коли доведеться зайнятися заміною розбитого сенсорного скла. А так як у більшості моделей планшетів при цьому необхідна повна заміна цілого модуля, то легко підібрати його можна тут, користуючись корисною інформацією та консультацією фахівця.

Замовляйте сенсорне скло за вигідною ціною: Сенсорные стекла impulse. В Компании VendingPro можно заказать сенсорные панели нестандартных размеров..

Розроблені найрізноманітніші різновиди стилусів, які виробляються з використанням спеціальних волокон, особливого пластику, губки або м'якої гуми, які проводять струм. Струмопровідний матеріал дає можливість проводити різні роботи на екрані планшета – від набору тексту, до звичайного малювання. Найпопулярнішим з-за своєї довговічності та доступності вважається гумовий стилус, а ось стилусами-кистями користуються справжні художники. Існують і моделі, у яких на одному кінці стилус, а на іншому – звичайна кулькова ручка, але це вже для тих, хто пише не тільки на екрані планшета, але і попутно заносить важливу інформацію в блокнот.

При тому, що стилуси допомагають швидше і зручніше набрати текст на сенсорному екрані смартфона або планшета, вони мають і свої недоліки. Одним з них є незручність користування, коли стилус кожен раз доводиться діставати з сумки або спеціального чохла, тоді як палець завжди поруч.

Просмотров: 724 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0