Суббота, 18.05.2024, 09:26 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Ноябрь » 7 » Підбір конвектора опалення
21:35
Підбір конвектора опалення

Як вибрати - підібрати вбудовується в підлогу конвектор опалення? Розрахунок потужності конвектора опалення.

Помилки при виборі опалювального обладнання загрожують або суттєвими витратами на переробки та нове обладнання, або некомфортним мікрокліматом в подальшому і дорогий експлуатацією техніки. Тому ми підготували покрокове керівництво для тих, хто планує оснастити житло, громадські або комерційні приміщення чеськими конвекторами Minib. Як діяти, щоб вибрати найкращі конвектори для вашого приміщення?

Визначте, стане конвектор основним або додатковим джерелом тепла 
в приміщенні | буде працювати як теплової бар'єр.

Цей момент важливий для визначення потужності приладів, які потрібно встановити, так як будучи єдиним джерелом теплової енергії в приміщенні конвектор повинен успішно компенсувати тепловтрати. Як правило, значна потужність припускає і великі габарити устаткування, а значить, необхідно оцінити, чи достатньо місця для монтажу приладів.
Параметр єдиний//додаткове джерело впливає на місце встановлення конвектора. Якщо конвектор стане основним джерелом тепла, фахівці Minib рекомендують монтувати його під вікном, на традиційному місці опалювальних приладів. Теплообмінник прямує «від вікна», а між конвектором і стіною залишається 20-35 см, щоб ефективно використовувалася вся робоча площа обладнання. Коли конвектор виконує лише допоміжну роль, теплообмінник краще встановити «до вікна». Це ж положення вибирається, якщо конвектор буде працювати як тепловий екран.

Потрібен конвектор?! Тоді вам сюди: внутрипольные конвекторы varmann.

Визначте необхідну потужність опалювальних приладів для даного приміщення.

Розрахунок робиться за спеціальними формулами. Враховується планована температура теплоносія, бажана температура повітря в приміщенні, теплова потужність приладів, потужність охолодження та ін Практично кожна модель в каталогах Minib має докладний опис технічних параметрів, так що вам не складе труднощів вибрати потрібне обладнання. Якщо виникнуть питання, наші фахівці будуть раді відповісти на них.
Зверніть увагу на функціональне призначення приміщення: офісне або житловий будинок, спортзал або басейн і т. п.

Якщо в приміщенні передбачається підвищена вологість, знадобляться спеціальні конвектори Minib. Ці прилади виконані з металів, стійких до корозії, крім того, мають ринва для відведення конденсату. Оцінка приміщення проводиться за такими параметрами: якщо відносна вологість повітря нижче 85 % - у приміщенні суха середовище, якщо понад 85 % - середа волога і потрібно опалювальний прилад з особливими характеристиками.
Виберете місце // місця для встановлення конвекторів.

Як вже говорилося, з точки зору фізики теплових процесів, найкраще місце для встановлення конвекторів – під вікном. Якщо мова йде про внутрипольном конвекторі Minib, необхідно передбачити в підлозі отвір для монтажу, яке на 60-100 мм перевищує ширину і довжину конвектора і як мінімум на 20 мм більше по висоті. Це місце знадобиться, коли до опалювального приладу буде підводитися вода і електрика, виконуватися монтажні роботи і т. п. При установці внутріпольних конвекторів, особливо, якщо мова йде про моделі з вентилятором, доцільно використовувати антивібраційну плівку – вона мінімізує шуми при роботі обладнання. Яким би чином не монтувався конвектор, до зон всмоктування і видування, грат, теплообмінників повинен бути вільний доступ повітря.

Просмотров: 821 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0