Суббота, 18.05.2024, 07:03 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Январь » 26 » Підмор бджолиний: правильне приготування і застосування при онкології
00:05
Підмор бджолиний: правильне приготування і застосування при онкології

Застосування меду і продуктів бджільництва приносить величезну користь для здоров'я людини. Але є ще один продукт, який теж використовують для лікування різних захворювань, в тому числі й онкологічних. Це мертві бджоли, що називається — підмор бджолиний. Збирають її навесні та восени, коли чистять вулики. Зібраних бджіл добре висушують і зберігають у морозильній камері. За допомогою сучасних технологій виробництва підмор бджолиний використовується для виготовлення різних препаратів у вигляді мазей, відварів, спиртових настоїв, порошків і інших лікарських засобів. Всі вони застосовуються при широкому спектрі захворювань. Про користь наведеного компонента в онкології говорять багато фахівців. Правда чи можна вилікувати онкологічне захворювання шляхом застосування підмору? Як і при будь-яких формах раку використовують бджолиний підмор?

ПІДМОР БДЖІЛ: КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ У ЛІКУВАННІ ОНКОЛОГІЇ
Онкологія або рак останнім часом косить всіх підряд, незважаючи на вік. Людина, що бажає перемогти цю недугу, хапається за будь-яку соломинку. І дійсно — ліки з бджолиного складу є останньою надією перемогти цю страшну хворобу. Якщо ж представлений препарат допомагає просто зупинити зростання пухлини і розмноження ракових клітин — це теж результат.

Підмор бджолиний є потужним антиоксидантом. Цей «мертвий» склад відмінно очищає кров і внутрішні органи від усіх шкідливих скупчень і отрут. Подібне очищення позитивно впливає на організм і перешкоджає зростанню пухлин. Також серед позитивних якостей виділяють активування імунної системи людини, що призводить до накопичення в організмі сил для боротьби з наведеним захворюванням. Навіть коли традиційна медицина не допомагає при лікуванні пухлин, не треба впадати у відчай. Спробуйте продовжити боротьбу з недугою за допомогою бджолиного підмору.
Склад підмору бджіл:

Самим головним лікувальним компонентом у підморі є бджолина отрута. Цей складовий компонент не перетравлюється в шлунку, а всмоктується відразу в кров і знищує ракову пухлину зсередини.
В бджолиний підмор міститься така речовина, як хітозан — компонент, здатний врегулювати рН організму і не допустити подальшого росту пухлини, а також утворення метастаз. Крім того, хітозан якісно і швидко очищає кров, що призводить до подальшого її омолодженню. Тому настоянку бджолиного підмору рекомендують приймати у вигляді профілактичного засобу людям після 40 років.

Оскільки хітозан в бджолиний підмор є основним компонентом, що все корисне вплив наведеного кошти зумовлена саме його вмістом. Хітозан, потрапляючи в шлунково-кишковий тракт, починає вбирати вологу і розширюватися, в результаті чого виступає в ролі адсорбенту. Він не розчиняється, чим покращує перистальтику кишечника, сприяє швидкому і повному випорожненню кишечника, що призводить до суттєвого зменшення засвоєння шкідливих компонентів їжі та попередження виникнення раку товстої кишки.

Хітозан, потрапляючи в кров, пригнічує ракову інтоксикацію, у хворого з'являється апетит, зупиняється процес втрати ваги, що благотворно впливає на одужання. Також мікрочастинки хітозану перешкоджають утворенню метостаз, блокуючи собою пересування молекул, що переносять ракові клітини з організму.

ОСОБЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ СКЛАДУ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ОНКОЛОГІЇ
Треба сказати, що підмор бджіл, зібраний взимку, не можна вживати всередину, так як в тілі комах міститься багато отрути і неперетравлених шкідливих продуктів, зібраних під час життєдіяльності. А ось весняний збір можна застосовувати навіть в їжу.
Приготування підмору бджіл виглядає наступним чином:

Зібраний складу треба просіяти через сито з великими отворами. Відокремити при цьому сміття, фрагменти погано збереглися бджіл, віск. Запах має бути свіжий, підмор з цвіллю вживати не можна.
Отриману суміш поставити в духовку і просушити її протягом 30 хвилин при температурі 40 – 50 градусів.
Отриманий збір перемолоти в кавомолці.
З отриманого порошку можна зробити настоянку, мазь, відвар, масляний настій і інші засоби. Рецепти приготування сумішей для лікування раку слід уважно розглянути і докладно.

РЕЦЕПТИ З ПІДМОРУ БДЖІЛ
Існує велика кількість рецептів, в основі яких лежить представлений «продукт» бджіл. Для лікування раку можна скористатися будь-яким з них, який більше сподобається хворому.

ПРИГОТУВАННЯ НАСТОЯНКИ

Один із спиртових складів готують із застосуванням 3 столових ложок попередньо приготованого порошку і 200 мл медичного спирту. Отриману суміш переливають в будь-герметичний посудину і залишають на 2 тижні в темному місці. Після закінчення часу настоянку процідити і можна використовувати. Застосування складу не слід перевищувати більше 3 чайних ложок в день.

До вживання саме настойки слід підійти обережно, оскільки при раку органів шлунково-кишкового тракту вживання спирту заборонено.

ВІДВАР

При онкології знайшов застосування і відвар бджолиного підмору, однак, хворому доводиться лікуватися їм багато і довго. Недолік цього засобу в маленькому терміні придатності — 3 дні. Переваги ж відвару полягають у безпечному лікуванні, на відміну від спиртового складу.

Готується відвар з 1 чайної ложки бджолиного підмору на склянку води. Суміш необхідно варити протягом 10 хвилин на повільному вогні, потім накрити кришкою і остудити. Проціджений і трохи остиглий відвар можна вживати для лікування раку по 2 столові ложки 3 рази за день.

СПИРТОВА НАСТОЯНКА ЗАМІСТЬ ВІДВАРУ

При відсутності можливостей готувати свіжий відвар, можна скористатися спиртовою настоянкою, приготовлений за рецептом, представленому вище, і розведеною водою у співвідношенні 1:2. До початку лікування потрібно брати кількість крапель, відповідне віку хворого і розділити його на 3 прийоми. Потім дозу необхідно поступово збільшувати.

ЗАГАЛЬНІ ДОПОВНЕННЯ ДО ЛІКУВАННЯ РАКУ ПІДМОРОМ
Лікування раку підмором – не єдине вірне засіб. В якості додаткових умов слід змінити свою поведінку в харчуванні і у всьому способі життя. Необхідно контролювати прийом м'ясних страв, жирної і солоної їжі, а також зменшити споживання гострого та солодкого. Не можна вживати спиртне і потрібно відмовитися від куріння.

Їжте більше овочів, фруктів, пийте свіжовичавлені соки. Збільште прийом зелені і каші (крім рисової і манної). Харчування має бути дробовим — так їжа засвоюється повніше, не виникає відрази від їжі.

Щоб збільшити ефект лікування бджолиним підмором онкологічного захворювання, фахівці радять застосовувати наведений спиртовий настій з 20 % спиртовим розчином прополісу, змішаним у рівних кількостях. Людина, яка піклується про своє здоров'я, може застосовувати бджолиний підмор як профілактичний засіб проти розвитку онкологічних захворювань, а також для очищення крові.

Описуване засіб, як випливає з усього вищесказаного, володіє позитивними властивостями в лікуванні онкології. Але не слід повною мірою сподіватися лише на застосування підмору. Цей склад дозволяє більшою мірою зупинити і запобігти розвитку ракових клітин і новоутворень. А ось, безпосередньо, лікування може проходити і застосуванням додаткових засобів народної медицини.

По материалам клиники Ассута: assuta-oncology.ru.

Просмотров: 1054 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0