Суббота, 18.05.2024, 11:14 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Декабрь » 13 » Щоб не просто тепло: вибираємо віконний профіль
01:12
Щоб не просто тепло: вибираємо віконний профіль

Ми з болем в серці кожну осінь заклеювали дерев'яні рами паперовим скотчем і пхали під нього вату – а все для того, щоб просто було тепло. Зараз з появою пластикових вікон про цих кустарних утеплювачі забули, але на зміну цій проблемі прийшли деякі інші. Про те, які вікна зараз популярні, поговоримо з Іваном, майстром-установником компанії «А-проект» (Мінськ).

Для затравки про вікна і теплі

Те, що варто знати всім про пластикових вікнах, — вони не панацея. І з новенькими склопакетами деякі час від часу включають батареї потужніший. А все відбувається від того, що покупці вибирають спираючись тільки на один лише фактор ціни, не враховуючи інші. А це даремно.

Наші квартири і будинки різні, вони знаходяться на різній висоті, в різних регіонах, у різних будинках, зрештою, і т. д. Відповідно, в кутовій квартирі на верхньому поверсі панельного будинку від задувающего вітру звичайні пластикові вікна не підійдуть.

Але це не привід засмучуватись! В «А-проект» пропонують теплозберігаючі вікна Rehau Sib-Design з вищим класом захисту від продування і промерзання. Таких пропозицій у Мінську практично немає, так що не пропустіть шанс.

У чому ж їх особливість? А вона навіть не одна. По-перше, вікна з системою GENEO мають три самостійні камери з профілем загальною глибиною 7 див. Але це не найголовніше. Окремої уваги заслуговує технологія «Rehau-Thermo-Block», яка блокує тепло з одного боку і холод з іншого і не дає їм перемішуватися. Це стає можливим завдяки використанню додаткової наповненої газом ізолюючої камери. Сам профіль по периметру додатково армований і може витримати навіть найсильніші морози.

Якісні теплозберігаючі вікна можна замовити тут: http://oknabalkonperm.ru/.

І трохи по горезвісному питання про ціну. Звичайно, це важливий фактор при такій великій покупці, як пластикові вікна. Щоб зорієнтуватися в цінах, ви можете розрахувати вартість вікон з допомогою калькулятора на a-proekt.by!

Вікна з шумозаглушенням

Білий (фоновий) шум негативно позначається на нашій нервовій системі – це вже давно доведено вченими. Але сховатися від вічного ревіння мотоциклів, шереху автомобільних шин і тих же криків веселих сусідів під вікнами не завжди виходить навіть у власній квартирі.

Технології не стоять на місці, і вже сьогодні в інтернет-магазині «А-проекту» можна замовити пластикові вікна KBE «Експерт» з шумозаглушенням. Виробником гарантується повне гасіння звуків до 42 дБ. Профіль і скло їх захищені особливим ущільнювачем, який дозволяє якщо не повністю прибрати шум, то як мінімум знизити його до комфортного.

Шумозахисні вікна крім іншого тепліше звичайних пластикових.

Зверніть увагу, що ціни на вікна ПВХ за акції нижче, і навіть конструкції з поліпшеними характеристиками можна придбати дешевше.

Протизламні

Пройшли часи, коли за збереження майна переживали тільки мешканці перших поверхів. Сучасні «просунуті» грабіжники можуть влізти у вікно і на третьому, і на десятому поверхах. Як захистити себе і свій будинок від непрошених гостей?

Досить довго існувала думка, що зламати пластикові вікна ще простіше, ніж звичайні дерев'яні. Звичайно, виробники не могли обійти стороною це питання. І тепер в лінійці компанії SCHÜCO з'явилися цілі віконні та дверні системи з високим рівнем зламостійкості.

Механізм відкривання являє собою плоскі приховані петлі, які неможливо відкрити відмичкою. Також профіль обладнаний електромеханічною фурнітурою і блокаторами. За таким вікном не страшно спати, ростити дітей і зберігати цінні і дорогі серцю речі.

Мрія господині

Як давно хороші господині мріють нарешті скинути з себе тягар постійного миття вікон, що називається, і в дощ, і в сніг. Особливо ця проблема актуальна серед мешканок великих міст: проїхала за день сотня-інша машин під вікном – і скло знову покрита брудно-курній плівкою. Не повірите, але і з цим навчилися боротися!

В останнє десятиліття на арені пластикових вікон з'явилися абсолютно унікальні експонати з самоочисними стеклами. Звучить фантастично, але це вже реальність, яку можна купити навіть в Мінську в компанії «А-проект». На зовнішню сторону вікна Brugmann нанесено нанопокриття, яке відштовхує пил, а випадково потрапила на скло бруд без сліди змиває з першим же дощем.

І найголовніше, що самоочищаються вікна можна ставити навіть у дитячі кімнати — використана техніка абсолютно екологічний.

Як би дивно це не звучало, але покупка таких вікон дозволить вам значно заощадити. Причому гроші (відмовившись від придбання дорогих миючих і ніжних ганчірок), так і більш дорогоцінні нервові клітини.

Особливо красиві вікна

Панорамні вікна як на центральному мінському вокзалі, щоб можна було спостерігати за красою кружащегося снігу або за бігом різнокольорових машин, хочуть всі. На жаль, стандартні планування будинків в Мінську та інших містах Білорусі не дозволяють втілити такі мрії в реальність. Однак наблизитися до ідеалу все ж можна. Саме очевидне рішення – використовувати віконний отвір по-максимуму. Втілення витавшей в повітрі ідеї безрамочного вікна ще не з'явилося, але виробники віконних систем SCHÜCO вже на шляху до цього. Вони змогли домогтися неймовірного звуження віконних рам і зменшення плетінь без втрати якості і теплозбереження склопакетів.

А якщо замовити для таких вікон ламінацію в колір шпалер з однієї сторони і колір фасаду з іншого – вони стануть і зовсім непомітними!

Просмотров: 272 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0