Суббота, 18.05.2024, 08:19 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2016 » Август » 26 » Системно-векторна психологія
22:15
Системно-векторна психологія

Спроба пізнання самого себе і мотивів поведінки, прогнозування життєвого сценарію - це одвічні питання, які хвилюють величезна кількість вчених. Відповіді на них були визначені одним з напрямків психології, яка вчинила справжній прорив в психологічній області. Це - системно-векторна психологія.
Давнім людиною було запрограмовано покоління на основі власних видових ролей. При цьому вибір або заміна цих функцій неможливі, оскільки вони не підкоряються демократичними законами. Прояв їх несвідомо, так як народження вождів, мисливців і захисників і раніше має місце. Хоча і відбулися зміни знарядь праці, облагороджування цілей, навіть зміна ландшафту. Однак якості характеру не зазнали ніяких змін і залишилися такими ж, як у предків. Життєвий сценарій конкретної людини визначається саме цими властивостями. У системно-векторної психології їх називають векторами.
Все про системно векторну психологію тут: системно-векторная психология юрия бурлана.
Здавалося б, вся ця наука полягає у визначенні вектора і установки на майбутнє, яке, між тим, можливо лише при бажанні жити і народжувати потомство. Але як же бути з тими, хто не хоче дітей або намагається закінчити життя самогубством? Будь-матеріаліст скаже, що це виняток і буде абсолютно правий. Адже виключення є підтвердженням правил. Гармонійно реалізованим вектором визначається позитивна людина, в зворотному випадку спостерігається домінування негативу до навколишнього світу.
Одним і тим же вектором позначаються різні стани. Чи будуть вони позитивними чи негативними при народженні невідомо, це визначить майбутнє. Однак кожного природа обдаровує гармонійно, програмуючи спочатку на щастя. Ці якості дозрівають в дитячому і дитячому віці. Їх розвиток залежить від соціуму - сім'ї, школи, навколишнього світу. Після пубертату починається реалізація векторів. Якщо вплив соціуму було позитивним, то людина відчуває щастя, затребуваність у суспільстві, він легше досягає успіхів, тобто його вектор був реалізований. У зворотному випадку він стає нещасним, відчуває себе ізгоєм, його життя втрачає будь-який сенс.

На присутність того чи іншого вектора впливають і певні чутливі (ерогенні) зони організму. При їх правильному визначенні можна не тільки зробити прогноз, але і корекцію життєвого сценарію. Всього відомо вісім таких векторів - шкірний, зоровий, уретральний, анальний, м'язовий, оральний і нюховий. На їх особливості впливають функції відповідних органів. В результаті, кожен вектор беруть участь у формуванні певної особистості. Для того щоб зрозуміти, яким чином і чому все це відбувається, існує системно-векторна психологія.

Люди все шукають у нових філософіях відповіді на старі одвічні питання, на які давно є відповіді. Пам'ятайте, що філософії та психології побудовані людьми. Всі відповіді є в однойменній книзі: "Біблія". І не треб шукати чи робити нічого нового. 

Просмотров: 571 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0