Суббота, 18.05.2024, 09:45 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2018 » Май » 12 » Способи розкрутки сайту
21:23
Способи розкрутки сайту

Після того як ви виклали свої праці, так сказати, на простори інтернету, перед вами сто відсотків постане питання про те, а як тепер залучити народ на свій сайт? Адже просто так, не діючи ви можна сказати, приречені на провал, тому що про вашому сайті ні хто не дізнається, так як, основна маса народу приходить на сайти через пошукові системи. Отже треба якимось чином досягти. Цей процес і називається розкруткою сайтів. А тепер, давайте розберемося якими способами можна розкручувати свій інтернет ресурс. Що таке розкрутка сайту?, можна дізнатися у відповідній статті.

Для того щоб зрозуміти як розкрутити сайт, логічно припустити, що є критерії, за якими пошукові системи ранжирують сайти при видачі, адже в першу десятку потрапляють лише обрані. Перерахую головні способи просування сайту, які необхідно дотримуватися, якщо налаштовані створити розвивається і прибутковий ресурс.

Все про розкрутку сайтів ви знайдете на сайті: http://://www.seo.ua/.

Перше - це якість контенту. Сюди можна віднести його унікальність, адже якщо використовуєте поцуплені з інших джерел текст, то ви взагалі ризикуєте потрапити в бан, або висіти в самому низу видачі.

Крім цього зміст вашого сайту, а саме ключові слова, що містяться у вашому вмісті, безпосередньо впливають на видачу з відповідним запитом, а так само на те скільки людей вводять це словосполучення і теоретично потраплять на ваш сайт. Тому при написанні статті вже заздалегідь слід підбирати ключові слова з обраної теми, які користуються найбільшою популярністю і відповідно можуть залучити велику кількість людей. Більше того, частота вживання ключового слова в статті, а так само його вміст у назві статті, впливає на ранжування в пошуковій системі. Для аналізу частоти запиту ключових слів, в Яндексі наприклад використовується сервіс "Статистика ключових слів". Але потрібно враховувати що приблизно на кожну тисячу символів не бажано вживати більше одного разу ключове вираження. А загальна кількість повторів ключових фраз текст не повинна перевищувати чотирьох-п'яти інакше Ви ризикуєте потрапити в бан за цим запитом.

Друге що впливає на видачу в пошуковій системі це вік сайту і його так сказати авторитет. Ви запитаєте як це? Зараз поясню. Справа в тому, що щодня в інтернеті з'являється величезна кількість нових сайтів. Але пошукові системи намагаються відсіяти тільки найкраще. А час це найкраща перевірка сайту на якість і надійність. Тому в перші 3 місяці Вам точно не варто розраховувати на велику кількість трафіку. Авторитет сайту будується на тому, чи дотримуються певні правила перебування в пошуковому індексі сторінок. Припустимо на сайті забороняється торгувати посиланнями, деякими видами реклами, розміщувати порно і тд...Якщо ваш сайт попадає під якусь категорію заборони, то на нього будуть накладені санкції або бан...а його авторитет буде знижений і він вже навряд чи підніметься на вершину топа, якщо ви докладете до цього зусиль, але простіше буде зареєструвати новий домен.

Отже, що ми можемо поки що для себе почерпнути. Зробимо висновок. Вже на перший погляд "пасивні" фактори безпосередньо впливають на ранжирування вашого сайту в пошуковій системі, отже дотримання вищеописаних рад вже буде вважатися розкруткою. І більше того, якщо матеріал буде цікавий і корисний користувачам, то вони будуть його самі рекламувати і заходити з нова і знову, а так само підписуватися на оновлення вашого ресурсу.

Тепер перейдемо до третього виду розкрутки сайту - це нарощування посилальної маси (беклинков). Одним з факторів є кількість, так би мовити посилань на ваш сайт, розміщених на інших сайтах (беклинки). Чим більше посилань, тим вище Тіц (Тематичний індекс цитування), а так само вище позиція сторінки, на яку ви розміщували посилання у видачі пошукової системи, так і до загальної видачі це плюс. Нарощувати посилальну масу можна безліччю способів, про які ми поговоримо в окремому пості.

Четвертий вид розкрутки сайту - це розкрутка припустимо груп, що посилаються на сайт, в соціальних мережах. В якості прикладу створюємо групу по темі сайту в контакті, розміщуємо корисні і цікаві матеріали, набираємо народ, а в інфе групи і на стіні залишаємо посилання на свій сайт.

П'ятий вид розкрутки - це розкрутка за допомогою картинок. Кожне оригінальне зображення так само індексується пошуковими системами і при запиті відповідні темі картинки відображаються у відповідному розділі пошукової системи. Коротше той же топ видачі, тільки для зображень.

Шостий вид розкрутки - це розкрутка за допомогою відео. Публікуємо наприклад на Ютюбі відео про те як залити сайт на хостинг, по ходу відео публікуємо посилання на сайт і тд..В результаті, люди яким сподобалося відео, будуть рекламувати його іншим, а разом з ним і посилання на ваш сайт.

Сьомий вид (хоча це навіть не розкрутка, а просто реклама) - це купівля реклами сайту, припустимо в Яндекс.Директ і тд..Народ повалить звичайно ж відразу...Але це буде тривати до тих пір, поки у вас не закінчилися гроші на рахунку рекламної компанії.

І нарешті, є ще один вид розкрутки - це реклама сайту за допомогою візиток, оголошень в газетах, по телебаченню і т. д.

Звичайно ж, останні 3 види безпосередньо не впливають на пошукове ранжування, але все ж дозволяють сформувати постійну цільову аудиторію на ваш сайт.

Від того, скільки сил і старань ви вкладете в розкрутку сайту і буде залежати кількість трафіку, а отже і ваша прибуток. Самостійно розкрутити сайт не так то й просто, але все ж це фактично безкоштовно, адже замовивши розкрутку у відповідних фірмах, ціна послуг буде не кожному по кишені, та й якість буде помітно гірше, а в деяких випадках може взагалі призвести до бану або застосування санкцій на ваш сайт.

Просмотров: 285 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0