Суббота, 18.05.2024, 06:44 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2018 » Март » 8 » Viber розсилка
22:42
Viber розсилка

Останнім часом різко зросли випадки спаму в Viber, серед якого не тільки відсутності згоди абонентів (block rate), але і грубі порушення регламентів Viber:

— Поширення порнографії

— Реклама алкоголю

— Азартні ігри, казино і т. п.

Після вивчення назв усіх заблокованих сервісів Viber прийшов до наступного:

— Всі сервіси, в яких присутнє слово "info"і до цих активні, будуть тщательномониториться і блокуватися при наявності порушень регламентів.

— Нові сервіси для служб, які не відправляють інформацію, безпосередньо пов'язану з їх бізнесом, а також запити, що пов'язані з інформаційними порталами будь-якого типу і включають слово "info"у своїй назві, не будуть зареєстровані.

Сподіваємося на розуміння і активні дії з моніторингу спаму на вашій стороні.

Як працюють вайбер розсилки?

Ні для кого не секрет, що все більша кількість компаній використовує для просування своїх послуг масові вайбер розсилки. І ось чому:

оплата тільки за доставлені повідомлення. Клієнти платять тільки за повідомлення, які дійшли до абонентів. При відправці смс тарифікуються та надіслані, і доставлені повідомлення
зручний завмер конверсії. В особистому кабінеті ви можете відстежувати кількість переходів по посиланню і кількість переглянутих повідомлень
клікабельні посилання і телефони. Отримавши повідомлення, клієнт може зв'язатися з Вами, або перейти на сайт для більш детального знайомства з пропозицією
індивідуальні імена. За 3 робочих дня ви можете зареєструвати персональне ім'я для відправки на російській або англійській мові. Індивідуальне ім'я підвищить впізнаваність і привабливість Вашого бренду.
низька вартість. Вартість відправки одного повідомлення в 3-4 рази нижче, ніж у класичних повідомленнях. При відправці великого обсягу ви отримуєте значну економію бюджетів

Як зробити вайбер розсилку?

Запустити вайбер розсилку досить просто. 

Якщо у Вас своя база для розсилки, Вам створюється особистий кабінет, де ви в будь-який час доби зможете відправляти повідомлення, відстежувати статистику і експериментувати з контентом повідомлення.

Замовляйте розсилку тут: рассылка смс по Украине.

Якщо Вас цікавить таргетована база для розсилок по вайбер , наші менеджери підберуть для Вас цільову аудиторію і залучать нових клієнтів для Вашої компанії. Ви можете зорієнтувати базу по платоспроможності, оператору зв'язку, розташування клієнта, статі, наявності автомобіля, місту проживання.

Щоб отримати кращі умови на ринку, залиште заявку на розрахунок вартості на нашому сайті. З Вами будь-яким зручним способом зв'яжеться наш менеджер і обговорит умови співпраці.

Просмотров: 470 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0