Суббота, 18.05.2024, 10:06 | Приветствую Вас Гость

Медицина

Главная » 2017 » Январь » 6 » Жива стіна
14:50
Жива стіна

Дайте вгадаю, у багатьох з Вас на стінах висять картини, годинник, якась ручна робота, дзеркала або полички. Обов'язково у кожного з Вас є один з таких предметів, як шафки, вази, акваріуми, каміни, якісь скульптури або стандартні декорації, досягнення або захоплення (у кожного вони свої: зброя, спорт, музика, домашній кінотеатр, більярд, чайна кімната ; в загальному, - хобі), вазони з квітами (які Ви побачили випадково в магазині або про які прочитали в інтернеті і придбали в найближчому садовому центрі або кіоску), і так можна продовжувати до нескінченності. Все так передбачувано!

Я щиро хочу допомогти Вам бути індивідуальностями, відрізнятися від інших, додати в своє життя оригінальність і неповторність.

І в цій статті буду звертати Вашу увагу на ЗЕЛЕНІ ЖИВІ СТІНИ.

Замовляйте живу стіну тут: вертикальное озеленение.

Ви тільки уявіть собі, що у Вас буде приголомшлива з розкішною живий і соковитої зелені ексклюзивно розроблена зелена стіна, а не стандартно порожня або зі звичайними декораціями.

Така природна краса шматочка живої природи створить гармонію і матиме позитивний вплив на емоційний і фізичний стан будь-якої людини, який увійде в таке приміщення. Адже всім відомо, що рослини відмінні антидепресанти.

Дизайнерськ підібрані зелені композиції, завдяки своїй незвичності і приголомшливому увазі, нікого не залишать байдужим. Виділяючи приміщення з ряду інших, вони захоплюють увагу, а додаткове підсвічування зверне погляд на кожну оригінальну деталь композиції.

Рослини істотно очистять повітря від шкідливих хімічних домішок, патогенних організмів і пилу, наситять кімнату свіжістю, зволожать повітря, знижуючи, таким чином, енерговитрати на кондиціонування повітря в приміщенні.

жива стіна

Індивідуально розроблені композиційні рішення (наприклад, у вигляді картин, настінних пейзажів, лабіринтів і тд.), Розбавлять загальну колористику або доповнять її.

Пора виділитися з натовпу і ЗРОБИТИ КРОК ДО індивідуальності!

Просмотров: 565 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0